To je najboljši sladoled v Mariboru po izboru bralcev Maribor24.si!

To je najboljši sladoled v Mariboru po izboru bralcev Maribor24.si!

V uredništvu osrednjega mariborskega spletnega medija smo s pomočjo naših zvestih bralcev, iskali najboljši sladoled v mestu.

V uredništvu osrednjega mariborskega spletnega medija smo s pomočjo naših zvestih bralcev, iskali najboljši sladoled v mestu. In kdo je velik zmagovalec? V zadnjem tednu je glasovalo kar 2.502 naših bralcev, vsak je lahko glas oddal le enkrat. Laskavi naslov najboljšega sladoleda v Maribor gre po vašem izboru Sladolednici Lastovka.

Oddanih več kot dva tisoč glasov

Dobili so kar 826 glasov, kar je 33% vseh glasov, ki so bili oddani v anketi. Za naslednja tri mesta pa se je vnel hud boj, na koncu je na drugem mestu s 432 glasovi pristal Sladoled Borovnica, na tretjem  Sladoledarna Kremko s 354 glasovi. 323 glasov pa ste namenili Sladoledarni Pingo. Sledijo Slaščičarna Ilich, Iglu slaščičarna, Sladolednica BUM, Slaščičarna Calimero, Teta Frida, Pohorska kavarna, Sladolednica Pikapolonica, Loving Hut Maribor in Sladoledarna Čebelica.

Točne rezultate si lahko ogledate na tej povezavi in v članku, ki je pripet zgoraj. Zmagovalcem čestitamo, v prihajajočih dneh pa bomo na osrednjem mariborskem spletnem mediju Sladolednico Lastovka tudi podrobno predstavili.