Priljubljena mariborska sladoledarna Lastovka odslej tudi na tej lokaciji

Priljubljena mariborska sladoledarna Lastovka odslej tudi na tej lokaciji

Lastovka odslej tudi na Ptuju.

Kot smo že poročali, je na Ptuj prišla nova sladoledarna Lastovka, ki jo dobro poznamo že iz Maribora.

Lastovka je tudi letos po izboru bralcev Mariborinfo prejela laskavi naslov za najboljši sladoled v Mariboru. Kljub več lokacijam v Mariboru, pa so se zaradi velikega povpraševanja odločili, da svojo ponudbo razširijo tudi na Ptuj. 

V četrtek, 26. maja se je tako na Volkmerjevi cesti 17 odprla ptujska Lastovka, ki občane privablja z odličnim sladoledom.
Odziv Ptujčanov je odličen

Kot je za povedal lastnik sladoledarne Lastovke, Amir Demiri, so bili Ptujčani njihove redne stranke že v Mariboru, zdaj pa se na kepico sladoleda več ne rabijo voziti tako daleč. Sladoled si lahko privoščijo kar v svojem mestu.

»Na otvoritvi je bilo dosti ljudi, res je bilo polno celi dan,« je za Ptujinfo povedal Demiri.

Kot pojasnjuje, je ponudba sladoledov na Ptuju enaka kot v Mariboru, ista pa je tudi cena. Lastovka na Ptuju je odprta vsak dan od 11. do 21. ali 21.30 ure.

»Večina naših sladoledov je brez glutena, samo dva, tri okuse imamo z glutenom. Prav tako imamo veganske in brezglutenske kornete. Tudi vegi sladoled imamo in tudi, vsi sadni okusi so brez laktoze,« pove Demiri, ki pravi, da se bodo še naprej trudili delati kvaliteten sladoled.

»Upamo, da bomo isti kot v Mariboru, pa še boljši,« pa še pravi Demiri.