Nekaj sladkega po kosilu? Sladolednice Lastovka otvorile sladoledno sezono!

Nekaj sladkega po kosilu? Sladolednice Lastovka otvorile sladoledno sezono!

Slastne in gromozanske kepice sladoleda že vabijo, na kar štirih lokacijah.

Današanje prav poletne temperature, ki se gibajo pri 20 stopinjah Celzija, kar kličejo po kratkih rokavih, sončnih očalih ter seveda, sladoledu.

Že več kot 40 let kioski sladolednice Lastovka skrbijo za naše sladkosnedne brbončice. In prav na prekrasno sončno nedeljo so se odločili, da tudi otvorijo sladoledno sezono in Mariborčane povabijo na kepico ali dve.

Predstavili že več kot 200 okusov

Lastovka, ki je začela že leta 1976 s šestimi osnovnimi okusi, vanilijo, čokolado, lešnikom, borovnico, jagodo ter limono, je vse do danes predstavilo že več kot 200 okusov. Pri Lastovki ponujajo sladoled na kepice in iz avtomata, vse pa si lahko vzamete tudi za s seboj. Že od ustanovitve je njihova strast kvaliteta, ki jih vzpodbuja k proizvodnji najboljšega sladoleda iz najboljših sestavin. “Stojimo za najbolj kakovostnim sladoledom v okolici, prijazno postrežbo strank in družinsko tradicijo,” poudarjajo pri Lastovki, ki jo sedaj vodi že druga generacija.

Svež in domač sladoled vabi na kar štirih lokacijah v središču Maribora in okolici. Velika poslovalnica na Smetanovi ulici, pa na Partizanski ter na koncu Starega mostu na Trgu Revolucije, le-te so odprte vse do 23. ure zvečer, medtem ko je kios v Limbušu Ob Blažovnici odprt tja do 22. ure.