Lokacije

Naše Lokacije

Kraji, kjer lahko uživate v naših slastnih okusih.

LASTOVKA pri SERŠ-u - Maribor

Ta lokacija se nahaja pred SERŠ Maribor, 5 minut hoje od stadiona Ljudski vrt, Rektorata Univerze Maribor in mariborska stolnica sta oddaljeni 3 minute hoje. Fakulteta za elektrotehniko in računalništvo (FERI) je oddaljena 4 minute hoje.

LASTOVKA na Partizanski - Maribor

Lokacija je pred trgovino Mercator in 2 minuti hoje od frančiškanske cerkve. Nakupovalni center Europark je oddaljen 800 m. Avtobusna postaja pa je oddaljena 350 m, železniška postaja pa 750 m.

LASTOVKA pri Starem mostu - Maribor

Ta lokacija se nahaja na desni strani Starega mostu v Mariboru. Le 500 m hoje od UKC Maribor. Glavni trg pa je oddaljen le 350 m. Nakupovalni center Europark je oddaljen 6 minut hoje, Ledna dvorana  pa 1,2 km.

LASTOVKA - Limbuš

Ta lokacija je pred lekarno v Limbušu. Od smučišča Pohorje je oddaljena3,6 km. Ruše so oddaljene 6,7 km, Grad Fala pa 12,4 km. Nakupovalni center Supernova je oddaljen 4,3 km.

LASTOVKA - PTUJ

Lokacija se nahaja pred Šolskim centrom Ptuj in le 210 m od Gimnazije Ptuj. Avtobusna postaja je oddaljena 700 m, Ptujski grad pa 1,4 km. Središče Ptuja, najstarejšega mesta v Sloveniji je oddaljeno 900 m.